19.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

200 çocuk Annesi için boyama yaptı

200 çocuk Annesi için boyama yaptı

BÜYÜKŞEHİR’DEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle Anneler Günü kutlandı.

İlk olarak Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ekiplerince Malatya Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Huzurevi’nde kalan annelerin gününü kutlayan personeller, gül takdim ederek çeşitli hediyeler verdiler. Huzurevi Anneleriyle sohbet eden personeller, babaları da unutmadı. Onlara da çeşitli hediyeler vererek sohbet ettiler.

200 çocuk Annesi için boyama yaptı

Anneler Günü kutlamaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde de “Annemi Seviyorum Hediyemi Boyuyorum” etkinliği düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ekipleri, bu etkinlik için daha önce okullarda, anneleriyle birlikte çocukların fotoğraflarını çekti. Ücretsiz olarak düzenlenen etkinlik kapsamında tabedilen fotoğraflar çocuklara verildi. Ayrıca etkinlik saatinde hazırlanan ve üzerinde “Canım Annem” yazan ahşap fotoğraf çerçevesi ile boyama araç gereçleri hazırlandı.

Yüzlerce çocuğun katıldığı etkinlikte, çocuklar anneleri için gönüllerince fotoğraf çerçevesini boyadılar. Daha sonra çerçeveye yerleştirilen anne-çocuk fotoğraflarını annelerine hediye ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın