29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İnönü Üniversitesi’nde TÜBİTAK Ortaöğretim Proje Yarışması Yapılacak

İnönü Üniversitesi’nde TÜBİTAK Ortaöğretim Proje Yarışması Yapılacak

Türkiye Bilimsel Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Bölge Yarışması yapılacaktır.

22-24 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Bölge Yarışması İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Bölge Yarışması etkinliğinde; Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Tunceli illerinden 100 projenin sergilenmeye hak kazandığı kaydedildi.

TÜBİTAK’ın 12 bölge merkezinde düzenlediği yarışma; Bilgisayar, Biyoloji, Coğrafya, Fizik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih ile Türk Dili ve Edebiyatı, Değerler Eğitimi ve Teknolojik Tasarım alanlarında yapılıyor.

22-24 Mart 2016 tarihleri arasında devam edecek olan serginin üç gün süreceği ve 25 Mart 2016 Cuma günü ödül töreni programı düzenleneceği ve Ankara finallerine gitmeye hak kazanan proje sahibi öğrencilere ve danışmanlarına ödüller verileceği öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın